Ειδησεογραφικό site

Τατσόπουλος για ΑΝΕΛ: «Λάθος μήνυμα» η συνεργασία με τους «ψεκασμένους»

25

Ως το πρώτο λάθος μήνυμα που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ο Πέτρος Τατσόπουλος τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ή με τους ψεκασμένους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ. Τατσόπουλος είπε πως η απόφαση αυτή έδωσε αμέσως ένα στίγμα, που έκανε «απίστευτα άσχημη εντύπωση σε πάρα πολλούς ανθρώπους».

Σύμφωνα με τον κ.  Τατσόπουλο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να είχε βρει μια φόρμουλα και να συνεργαστεί με το Ποτάμι ή με άλλες δυνάμεις πιο φιλοευρωπαϊκές.

«Πας και συνεργάζεσαι με μια αντιευρωπαϊκή, ακροδεξιάς ρητορικής, εθνικιστική και σαλταρισμένη παράταξη, όπως οι ψεκασμένοι και μάλιστα συνεργάζεσαι με αγκαλιές και φιλιά, λες και είχαν πάρει την Αγιά Σοφιά, στέλνεις ένα πολύ λανθασμένο μήνυμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην βουλευτής αναφέρθηκε και στη χθεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα υπέρ της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι πρώτη φορά είδαμε κάτι τέτοιο.

Όπως είπε, ήταν μια «καθαρή φιλοκυβερνητική διαδήλωση» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει μια τεράστια αποδοχή, μεγαλύτερη από το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Οι άνθρωποι αυτοί, που κατεβαίνουν με ένα γνήσιο πατριωτικό αίσθημα, δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψη τους ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή τη στιγμή παίζουν μπάλα 28 χώρες», υπογράμμισε.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Αρ. Μπαλτά, είπε πως «του σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο». Όπως εξήγησε ο κ. Τατσόπουλος, έμοιαζε να ήταν σαν την «εκδίκηση του κομπλεξικού».

«Ουσιαστικά έλεγε ότι η αριστεία προκαλεί άγχος και σε αυτόν που θα την επιδιώξει να την κατακτήσει και κυρίως προκαλεί άγχος σε αυτούς που δεν θα τα καταφέρουν και θα ζουν με αυτό το κόμπλεξ. Καταδικάζεις την προσπάθεια, τον ανταγωνισμό και στο μυαλό του Μαρξιστή Μπαλτά, ο ίδιος το έχει πει άλλωστε με περηφάνια ότι είναι, καταδικάζεις και τον καπιταλισμό. Θυμάμαι πριν ένα δυο χρόνια μια οργάνωση, η οποία ήταν φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε πει πως η αντιγραφή κακώς κολάζεται, γιατί είναι ένδειξη αλληλεγγύης», είπε και πρόσθεσε: «Αυτά τα μυαλά όταν τα έχουν δυο τρεις φοιτητές, λες εντάξει τα παιδιά έβγαλαν το ψάρι κρέας, για να περνάνε καλά. Όταν όμως τις ίδιες απόψεις τις διαλαλεί ένας υπουργός Παιδείας, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.