Ειδησεογραφικό site

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα οικονομικά των ΑΕΙ – ΤΕΙ

45

Τα οικονομικά στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ θα είναι αντικείμενο σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή  το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις 12:30 επίσης στο Μαξίμου θα διεξαχθεί σύσκεψη για τα εκκρεμή θέματα του  υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η σύσκεψη για τα οικονομικά στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ έχει προγραμματισθεί για τις 10:30 την Παρασκευή και σε αυτή επικεφαλής θα είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ στη συνάντηση θα συμμετέχει ο αντιπροέδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Στη σύσκεψη θα αναζητηθούν οι τρόποι για να αντιμετωπιστούν ζητήματα που έχουν ανακύψει λόγω των περικοπών, οι οποίες για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ ανέρχονται μεταξύ 12% και 18%, ενώ στα ερευνητικά κέντρα είναι πολύ υψηλότερες.

Θα ακολουθήσει στις 12:00 σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης , με τον υπουργό Κ. Μητσοτάκη και την υφυπουργό Ε. Χριστοφιλοπούλου, για εκκρεμή θέματα του υπουργείου, στην οποία θα παρίσταται και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.