Ειδησεογραφικό site

«Σφίγγα» ο Τσακαλώτος – Δεν αποκάλυψε αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

31

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο περιθώριο της τελετής παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Οικονομικών, για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αρνήθηκε να απαντήσει.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τα έσοδα, Τρύφων Αλεξιάδης,  ο οποίος παραμένει και ως υπηρεσιακός, και ο απελθών αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Μάρδας.

Κανείς από τους απερχόμενους δεν φορούσε γραβάτα (μόνο ο κ. Χουλιαράκης), ενώ ο κ. Τσακαλώτος εμφανίστηκε με το γνωστό μουσταρδί παντελόνι, που τον έχουμε συνηθίσει όλα τα χρόνια.

Ο κ. Τσακαλώτος σχολίασε με τρόπο όμως και την επιμονή του κ. Χουλιαράκη να αποφεύγει πάντα τα φώτα της δημοσιότητος (αν και εκπροσωπούσε τη χώρα στις διαπραγματεύσεις επί μήνες), λέγοντας σε όσους ρωτούσαν γιατί αργούσε να εμφανιστεί στην αίθουσα, όπου τον περίμεναν: «Περιμένετε, θα έρθει τώρα, θα δείτε πως είναι υπαρκτό πρόσωπο».

Πράγματι, κατά την έναρξη των κοινών τους δηλώσεων, ο κ. Τσακαλώτος, κάνοντας χιούμορ, επισήμανε αυτό ακριβώς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου: «Βλέπετε ότι ο κ. Χουλιαράκης είναι υπαρκτό πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.