Ειδησεογραφικό site

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» σε αντικατάσταση Σαμαρά και κυβέρνηση εθνικού σκοπού

26

Τα σενάρια που διακινούνται από μερίδα του διεθνή Τύπου, κάνοντας λόγο για συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού, με αντικατάσταση του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία, απορρίπτει με κάθε τρόπο η Κουμουνδούρου.

Επιμένοντας στο πάγιο αίτημα για τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «τα σενάρια περί αντικατάστασης του κ. Σαμαρά και συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού για την αποφυγή εθνικών εκλογών, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στον εγχώριο και διεθνή Tύπο (New York Times), μοναδικό σκοπό έχουν τη διάσωση της μνημονιακής πολιτικής».

«Ο ελληνικός λαός, όμως, δεν ξεγελιέται με δήθεν «λύσεις» τύπου Παπαδήμου, που προσπαθούν να παρακάμψουν τη λαϊκή βούληση, για να μείνει όρθιο το ίδιο σύστημα που έχει γκρεμιστεί συθέμελα στη συνείδηση της κοινωνίας» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα και διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Twitter: «Σενάρια των New York Times περί αντικατάστασης Σαμαρά και νέας κυβέρνησης από αυτή τη βουλή. Προφανώς δε μας αφορούν. Εκλογές η μόνη λύση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.