Ειδησεογραφικό site

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία για τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας

27

«Δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία για το πρόσωπο του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας» επισημαίνει σε σχόλιό του με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας προσανατολίζεται να προτείνει για διάδοχο του Κάρολου Παπούλια τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, Επίτροπο της χώρας στην Κομισιόν.

Με την σημερινή δήλωσή του, ο κ. Σακελλαρίδης δεν κατονομάζει τον κ. Αβραμόπουλο, ούτε και αναφέρεται σε ονόματα υποψηφίων. Κυρίως όμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν διαψεύδει την ύπαρξη συζητήσεων σχετικά με το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης τονίζει απλώς ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συμφωνία για το πρόσωπο του υποψηφίου Προέδρου…

«Πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης αποτελούν η αποκατάσταση της ισότιμης θέσης της χώρας στην Ευρώπη και η προετοιμασία των προγραμματικών δηλώσεων» καταλήγει το σχόλιο του κ. Σακελλαρίδη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.