Ειδησεογραφικό site

Συντετριμμένος ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του μητέρα (Βίντεο)

56

Το τελευταίο αντίο είπε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Λάκης Λαζόπουλος στη μητέρα του Ριρίκα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Θεραπευτήριο Υγεία, όπου νοσηλευόταν λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος κατέφθασε στην εκκλησία, όπου εψάλει η εξόδιος ακολουθία, υποβασταζόμενος από τον αδερφό του Κώστα, μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι η αγαπημένη του μητέρα δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

 

 

 

Kideia-mitera

Αρκετοί επώνυμοι, αλλά και πλήθος κόσμου, πήγε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου για να στηρίξει το γνωστό ηθοποιό και να του δώσει κουράγιο.

Κοντά στον Λάκη Λαζόπουλο βρέθηκε ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, με τον οποίο διατηρούν χρόνια -πέρα από τις επαγγελματικές και- φιλικές σχέσεις.

Το «παρών» ακόμη έδωσε και η αγαπημένη του φίλη Χαρούλα Αλεξίου, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και πολλοί άλλοι φίλοι και συνεργάτες.

Τα προβλήματα υγείας που είχε παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό η Ριρίκα έκαναν τους δύο γιους της, Λάκη και Κώστα, να την φέρουν στην Αθήνα, ώστε να έχει την καλύτερη φροντίδα και ιατρική περίθαλψη.

Η αδυναμία που είχε ο Λάκης στη μητέρα του Ριρίκα ήταν γνωστή, αφού αρκετές φορές αναφερόταν σε εκείνη μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές. Το γεγονός αυτό προκάλεσε συγκίνηση τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του γνωστού παρουσιαστή, προκειμένου να του συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.