Ειδησεογραφικό site

Συνελήφθη 24χρονος στο Μενίδι για την επίθεση σε Κουμουτσάκο

40

Την πρώτη σύλληψη για την επίθεση και τον προπηλακισμό που υπέστη χθες, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων στο Σύνταγμα, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, φαίνεται πώς είχαμε σήμερα, σχεδόν 24 ώρες μετά τον προπηλακισμό του από ακροδεξιούς στο Μημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για έναν άνδρα γεννημένο το 1991, ο οποίος συνελήφθη στο Μενίδι, «προλαβαίνοντας» μάλιστα τη λήξη του αυτοφώρου.

Ο νεαρός που συνελήφθη, συμμετείχε στην ομάδα των ανθρώπων που επιτέθηκαν στον Γιώργο Κουμουτσάκο, χτυπώντας τον και ρίχνοντάς του μπουκάλια με νερό.

Κατά πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη του νεαρού με το τζόκεϊ, ο οποίος επίσης φαίνεται στις εικόνες να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά μάλιστα στα μάτια της διμοιρίας των ΜΑΤ.

Ο δεύτερος αυτός νεαρός έχει ταυτοποιηθεί πλήρως και αναζητείται αυτή την ώρα για να συλληφθεί, λίγο πριν λήξει η διορία του αυτοφώρου.

Ο κ. Κουμουτσάκος υπέβαλε σήμερα μήνυση κατά αγνώστων, στρεφόμενος με τις δηλώσεις του, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, κατά της Χρυσής Αυγής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.