Ειδησεογραφικό site

Συνελήφθη ο Σέρβος αρχιχούλιγκαν Ντέγιαν Πουζίγκατσα στο Ελ. Βενιζέλος

31

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος ένας από τους μεγαλύτερους Σέρβους χούλιγκαν, ο 34χρονος Ντέγιαν Πουζίγκατσα, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2009 είχε δολοφονήσει τον οπαδό της Τουλούζ Μπρους Τατόν, στον αγώνα της Παρτιζάν Βελιγραδίου – Τουλούζ.

Ο Σέρβος αρχιχούλιγκαν, μετά τη στυγερή δολοφονία του Γάλλου οπαδού, ζούσε καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και τα τελευταία χρόνια είχε βρει καταφύγιο σε ένα ρώσικο ορθόδοξο μοναστήρι στην Ταϊλάνδη. Στην Ελλάδα ήρθε από την Ταϊλάνδη μέσω Ντόχα, χρησιμοποιώντας πλαστό σλοβένικο διαβατήριο. Όμως δεν κατάφερε να ξεγελάσει τα «λαγωνικά» της ασφάλειας του αεροδρομίου, που τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Γεγονός που δείχνει ότι η ασφάλεια του Ελ. Βενιζέλος λειτουργεί στα πρότυπα των διεθνών αερολιμένων, προασπίζοντας την ασφάλεια της χώρας.

«Για άλλη μία φορά, ο διεύθυνση αστυνόμευσης αερολιμένα είχε μία μεγάλη επιτυχία. Η εκπαίδευση και εξειδίκευση των αστυνομικών που υπηρετούν στον έλεγχο διαβατηρίων, στο γραφείο διερεύνησης γνησιότητας ταξιδιωτικών εγγράφων, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε, τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, επικεφαλής του αερολιμένα είναι ένας διευθυντής, ο οποίος έχει συμβάλλει σημαντικά στην επάνδρωση και στην καλή λειτουργία του συγκεκριμένου γραφείου», τονίζει στο protothema.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και ένας από τους ιδρυτές του γραφείου αναγνώρισης και διερεύνησης γνησιότητας ταξιδιωτικών εγγράφων, Γεώργιος Καλλιακμάνης.

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR

Τα σχόλια είναι κλειστά.