Ειδησεογραφικό site

Συνελήφθη για παιδεραστία σταρ της Πρέμιερ Λιγκ

40

johnson-flouders-570

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Μεγάλη Βρετανία μετά την αποκάλυψη της «Sun» ότι συνελήφθη ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ της Σάντερλαντ, με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με μια 15χρονη!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του ποδοσφαιριστή τη Δεύτερα και αφού τον συνέλαβε βρήκε στην κατοχή του όπλο, για το οποίο όμως φέρει άδεια.

adam-johnson-sunderland-570

«Τρία οχήματα της ασφάλειας κι ένα φορτηγάκι εμφανίστηκαν στο σημείο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αστυνομικοί, αλλά όλοι τους φορούσαν μαύρα. Δεν έχω δει καθόλου τον παίκτη. Υπέθεσα ότι είχε γίνει διάρρηξη. Απ’ όσο γνωρίζω ζει με τη σύντροφό του», δήλωσε γείτονας του ποδοσφαιριστή.

Η σύντροφός του είναι η πανέμορφη Στέισι Φλάουντερς, ενώ το ζευγάρι απέκτησε στις 8 Ιανουαρίου μια κορούλα.

flounders-570

Ο 27χρονος Τζόνσον ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μίντλεσμπρο και αφού έπαιξε ως δανεικός σε Λιντς και Γουότφορντ, μεταγράφηκε τον Φεβρουάριο του 2010 στη Μάντσεστερ Σίτι αντί 9,5 εκατ. ευρώ.

stacey-flounders-570

Στα 2,5 χρόνια θητείας του στο Μάντσεστερ πέτυχε 15 γκολ σε 97 συμμετοχές και το καλοκαίρι του 2012 μετακινήθηκε στη Σάντερλαντ αντί 13,7 εκατ. ευρώ. Έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, σκοράροντας δύο φορές.

Μιλώντας στη «Daily Mirror» η μητέρα της συντρόφου του ποδοσφαιριστή τόνισε ότι είναι 100% αθώος και ότι η Στέισι Φλάουντερς είναι καθολικά στο πλευρό του.

Φυσικά ο παίκτης θα απουσιάσει από το σημερινό (Τρίτη) εκτός έδρας παιχνίδι της Σάντερλαντ με τη Χαλ για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο αποκλεισμός του από την αποστολή οφείλεται στην εν εξελίξει αστυνομική έρευνα, αρνήθηκε όμως να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.