Ειδησεογραφικό site

Συνέχεια στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ για την παράδοση παραλαβή του Μαξίμου

29

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ για το θέμα που προέκυψε με την διαδικασία παράδοσης-παραλαβής του Μεγάρου Μαξίμου.

Με αφορμή διαρροές από το πρωθυπουργικό περιβάλλον για την κατάσταση του Μεγάρου ΜΑξίμου και τις φθορές στον πίνακα  «η Ελλάς ευγνωμωνούσα» του Βρυζάκη το γραφείο Τύπου της ΝΔ  εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Αναφέρει η ανακοίνωση ότι «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.  Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί. Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».

Το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ αρνείται την εκδοχή του πρωθυπουργού και του κ. Παπά και επιμένει ότι εκείνος ζήτησε να γίνει με διαφορετικό από τον καθιερωμένο τρόπο η διαδικασία της παράδοσης παραλαβής. Πάντως από χθες έχει ασκηθεί σκληρή παρασκηνιακή κριτική στον κ. Σαμαράς από στελέχη και βουλευτές του κόμματος που θεωρούν ότι αυτό που έγινε δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό και με το ήθος της παράταξης. Σύμφωνα με πληροφορίες κ. Σαμαράς δεν θέλησε να υπάρχει πλάνο του που να παραδίδει ηττημένος στον κ. Τσίπρα με τον οποίο έχει προσωπική αντιπαλότητα και δεν του συγχωρεί «την απρεπή και υβριστική συμπεριφορά του όσο του ασκούσε αντιπολίτευση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.