Ειδησεογραφικό site

Συνάντηση Σαμαρά-Μεϊμαράκη «για όλα τα θέματα» μετά την ήττα στις εκλογές

28

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος.

Φεύγοντας, ο τέως πρόεδρος της Βουλής είπε ότι με τον κ. Σαμαρά συζήτησαν «για όλα τα θέματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κύριοι Σαμαράς και Μεϊμαράκης συνομίλησαν για την δρομολόγηση των κομματικών διαδικασιών ώστε να συζητηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να γίνει αποτίμηση της κατάστασης. Ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να εκφράζει όχι μόνο προσωπικές του απόψεις αλλά να μεταφέρει και ένα κλίμα που έχει δημιουργηθεί την επομένη της ήττας της ΝΔ στις εκλογές μεταξύ βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε και το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εφόσον ο κ. Τσίπρας προτείνει τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο για διάδοχο του Κάρολου Παπούλια -όπως σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει διαρρεύσει- σε αυτή την περίπτωση η ΝΔ θα πρέπει να τον στηρίξει. Αυτή φαίνεται να είναι και η θέση του κ. Μεϊμαράκη.

Οι κύριοι Σαμαράς και Μεϊμαράκης συζήτησαν ακόμη, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα της νέας δομής της ΝΔ και την ανάγκη λήψης αποφάσεων με πιο συλλογικό τρόπο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.