Ειδησεογραφικό site

«Συμφωνία σε αρκετά σημεία» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στο πρώτο ραντεβού για την Κεντροαριστερά

41

Αντιπροσωπείες της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στο πλαίσιο έναρξης του διαλόγου για την Κεντροαριστερά. Θετική η πρώτη αποτίμηση.

Την πρώτη τους συνάντηση για την έναρξη διαλόγου για την Κεντροαριστερά είχαν την Τρίτη αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι ξεκίνησε ένας ειλικρινής, ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος ο οποίος θα συνεχιστεί.

«Οι απόψεις μας είναι ταυτόσημες σε αρκετά στοιχεία. Σε κάποια άλλα θέματα υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω επεξεργασία», ανέφερε.

Για «συμφωνία σε αρκετά σημεία» έκανε λόγο και ο γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Σε άλλα χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία. Ο διάλογος έγινε στη βάση και των 12 προγραμματικών σημείων τα οποία περιέχονται στις επιστολές. Ο διάλογος συνεχίζεται. Θα υπάρξει και νέα συνάντηση», δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, στη συνάντηση συμμετείχαν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Αναγνωστάκης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας, Στέφανος Μανίκας.

Το ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κυριάκος Πιερρακάκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Δημήτρης Καρύδης, Γραμματέας Επικοινωνίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.