Ειδησεογραφικό site

Συμφωνία ΑΕΚ-ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο

54


Η πιο σημαντική προϋπόθεση για την ανέγερση της «Αγιάς-Σοφιάς», η υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή, εξασφαλίστηκε.

Εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση που έγινε χθες συμφώνησαν σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες, απ’ αυτές που φέρονταν να υπάρχουν παρατηρήσεις από το κόμμα για το σχέδιο της ανέγερσης του γηπέδου και έτσι το πρότζεκτ προχωρά κανονικά.

Συγκεκριμένα, η πλευρά της Ένωσης αποδέχθηκε τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κάποιες διαφοροποιήσεις στο αρχικό πλάνο, οι οποίες -μάλιστα- βρίσκουν σύμφωνο και τον νέο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο.

Συνέπεια αυτού είναι πλέον, το άρθρο 81 του ρυθμιστικού σχεδίου που αφορά την ανέγερση του γηπέδου να αναμένεται να υπερψηφιστεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να είναι δεδομένο πως θα «πέρασει» από τη Βουλή, κάτι που θα ανοίξει το «πράσινο» φως για την έναρξη των έργων.

Μάλιστα, για τις διαφοροποιήσεις αυτές στο αρχικό πλάνο ενημερώθηκε και ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος δήλωσε σύμφωνος με αυτές.

Πηγή: sport-fm.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.