Ειδησεογραφικό site

Συμεών Κεδίκογλου: Η Βούλτεψη κάνει ζημιά

42

Πυρά κατά της κυβέρνησης, τόσο κατά του οικονομικού επιτελείου, όσο και προσωπικά κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη εξαπέλυσε κατά την έναρξη της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ότι δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια πάταξης της φοροδιαφυγής, όπως στην περίπτωση της λίστας Λαγκάρντ. Μάλιστα είπε ότι πρόσφατα υπήρξε απόφαση που υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό με την οποία διορίζονται ως εφοριακοί πρώην πρωταθλητές. «Ετσι θα δώσουμε την μάχη για τη φοροδιαφυγή;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση προς τους δυο υπουργούς.

Παράλληλα, ο Συμεών Κεδίκογλου εξαπέλυσε βολές και κατά της Σοφίας Βούλτεψη λέγοντας «δεν της δίνω ψήφο εμπιστοσύνης» και επικαλούμενος την ζημιά που προκάλεσε με την απόφασή της για την μη τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, αλλά και τις δηλώσεις της για τους Ρομά, αφού όπως είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «δεν ξέρω αν είναι ρατσίστρια ή έκανε λάθος διατύπωση, ξέρω όμως ότι έκανε ζημιά».

Παρά την κριτική που επιφύλαξε προς την κυβέρνηση, πάντως, δήλωσε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, «όχι επειδή είμαι μαντρωμένος ή πρόβατο, αλλά με ήσυχη συνείδηση απέναντι σε αυτούς που με εξέλεξαν», ενώ διευκρίνισε ότι οι πρόωρες εκλογές θα ήταν καταστροφή για την χώρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.