Ειδησεογραφικό site

Συγκλονιστικό βίντεο: Το σπίτι της κολάσεως

35

Σε μια σύγχρονη κόλαση ζούσαν επί μήνες δύο μικρά αδελφάκια τριών και έξι ετών στο Λίβερπουλ της Βρετανίας. Όταν η αστυνομία επισκέφθηκε το σπίτι του αλκοολικού ζευγαριού, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αντίκρισε φρικτές εικόνες και ο βρετανικός Τύπος χαρακτήρισε την κατοικία του ζευγαριού «σπίτι βγαλμένο από την κόλαση».

Πιάτα που είχαν να πλυθούν επί μήνες στον νεροχύτη, πάνες με ακαθαρσίες και σκουπίδια πεταμένα στο δάπεδο, ένας κουβάς με ούρα μέσα στην κουζίνα, βρώμικα ρούχα, σεντόνια, στρώματα και μαξιλάρια, συνθέτουν το αποκρουστικό και απίστευτο περιβάλλον, στο οποίο ζούσαν τα δύο παιδιά μαζί με τους αλκοολικούς γονείς τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Liverpool Echo» τα δύο παιδιά δόθηκαν στις κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης, ενώ οι δύο γονείς οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

Ο δικαστής Dennis Watson αποφάσισε την τετράμηνη ποινή φυλάκισης του ζευγαριού, αλλά με αναστολή 18 μηνών, καθώς έδειξαν και οι δύο μετανιωμένοι και υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Ο δικαστής χαρακτήρισε την εικόνα που παρουσιάζει το σπίτι «βρώμικη» και «φριχτή» και τόνισε ότι αυτές οι συνθήκες είναι αποτέλεσμα αμέλειας μηνών.
Οι δύο γονείς υποχρεώθηκαν από το δικαστήριο να μπουν σε ειδικό πρόγραμμα επιτήρησης. Πάντως, υπήρξαν και μάρτυρες υπεράσπισης που ανέφεραν στο δικαστήριο ότι η μητέρα εγκατέλειψε το σπίτι μετά από τον χαμό ατόμου της οικογένειάς της, ενώ για τον σύντροφό της ειπώθηκε ότι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

JS55182008

JS55182020 (1)

JS55182023

Main-Dirtyhouse

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.