Ειδησεογραφικό site

«Στόλισε» για τα καλά τον Βαρουφάκη η Πιπιλή: Αλαζόνας, πολυλογάς και πολύ σταριλίκι

35

Σφοδρή επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη έκανε η Φωτεινή Πιπιλή, σχολιάζοντας με σκληρό τρόπο τις συχνές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών στον Τύπο, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να του βάλει «φρένο».

«Είναι αδιάθετος και έδωσε μόνο τρεις συνεντεύξεις σήμερα; Οσο μιλάει δεν ξέρουμε τις μας ξημερώνει…», είπε η κ. Πιπιλή μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Είχε πει επιπολαίως ότι »αν έρθει Αρμαγεδδών ας έρθει». Είναι Αρμαγεδδών της επικοινωνίας, χρειάζεται φρένο από τον πρωθυπουργό στο προσωπικό του στυλ», πρόσθεσε η κ. Πιπιλή, που προειδοποίησε ότι η χώρα οδηγείται σε διπλωματική και οικονομική απομόνωση.

Κάνοντας λόγο για σταριλίκι, υπερβολική αλαζονεία, πολυλογία και δημιουργική σύγχυση του κ. Βαρουφάκη, η κ. Πιπιλή πρόσθεσε ότι η χώρα δεν κερδίζει κάτι από αυτά, κατηγορώντας τον υπουργό ότι κάνει μεγάλη ζημία και όχι έργο μιλώντας και εντός στην Ελλάδα και κυρίως στην Ευρώπη. «Το κασκόλ του Βαρουφάκη των 500 ευρώ θα το πληρώσει η χώρα με 30 δισεκ. Μνημόνιο», πρόσθεσε.

Ακόμη, κατηγόρησε τον κ. Βαρουφάκη ότι «κάνει μεγάλες γκάφες», προσθέτοντας: «Ήταν τρομερή γκάφα όταν υπερηφάνως δήλωσε ότι επαναπατρίστηκαν 700 εκατ ευρώ στις τράπεζες λόγω της δικής του πολιτικής, και μετά βγήκε το ΥΠΟΙΚ, το υπουργείο του, και τού είπε πρόκειται για τις συντάξεις του ΙΚΑ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.