Ειδησεογραφικό site

Στο χορό το ‘ριξε η Χίλαρι για να κλείσει την ψαλίδα με τον Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

41

 

Για να δείξει πιο συμπαθής και προσιτή στον αμερικανικό λαό, η Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρες στη Νέα Υόρκη και χόρεψε μήπως και… καταφέρει να διευρύνει τη διαφορά με το Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της, τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Ντόναλντ Τραμπ. Με τη χορευτική της εμφάνιση, η Χίλαρι ήθελε να δείξει στους Αμερικανούς το άμεσο και ειλικρινές πρόσωπό της…

Στην εκπομπή της διάσημης Αμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας, όπου συμμετείχαν και πολλές γυναίκες στο ακροατήριο, η Χίλαρι προέτρεψε τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου να προχωρούν μπροστά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του φύλου τους. Για να κάνει μάλιστα καλαμπούρι, η Χίλαρι είπε και μία ωραία ιστορία από το παρελθόν: Υποστήριξε πως, όταν η ίδια θέλησε να κάνει αίτηση για να βγάλει μία πιστωτική κάρτα στα τέλη του ΄70, οι υπεύθυνοι της είπαν να χρησιμοποιήσει τον… άντρα της. Και τότε η Χίλαρι απάντησε απευθυνόμενη στο κοινό: «Τότε όμως εγώ έβγαζα περισσότερα χρήματα από αυτόν» (εννοούσε τον Μπιλ Κλίντον).

Η πρώην «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ χόρεψε με διάφορους καλεσμένους της εκπομπής της Έλεν, ανάμεσά τους και με τον Αμερικανό κωμικό Amy Shumer, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ τα οποία επισημαίνουν πως ήταν η πέμπτη εμφάνιση της Χίλαρι στο σόου της Τζένερις από τότε που ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς.

Στο μεταξύ, η μάχη για το προεδρικό χρίσμα και στα δύο «στρατόπεδα» – το Ρεπουμπλικανικό και το Δημοκρατικό- έχει ανάψει. Ο Αυστραλός μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ εξέφρασε την υποστήριξή του στο νυν αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει αν θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς. «Θα είναι δύσκολο να ηττηθεί εάν διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα», δήλωσε ο Μέρντοχ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.