Ειδησεογραφικό site

Στο Ισραήλ για συνάντηση με το Νετανιάχου ο Αναστασιάδης

55

Εξαιρετικής σημασίας συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό  Βενιαμίν Νετανιάχου και τον Πρόεδρο του Ισραήλ  Ρεουβέν Ρίβλιν, θα έχει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης κατά την επίσημη επίσκεψη του στις 15 Ιουνίου στα Ιεροσόλυμα. Σημαντικές συναντήσεις θα έχουν και οι υπουργοί Εξωτερικών και ενέργειας της Κύπρου, Ιωάννης Κασουλίδης και Γιώργος Λακκοτρύπης.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Αντρη Αναστασιάδη, θα μεταβεί το πρωί της Κυριακής, 14 Ιουνίου, στο Ισραήλ, όπου την ίδια μέρα θα έχει συνάντηση, στην Ιερουσαλήμ, με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων  Θεόφιλο Γ’.

Τη Δευτέρα στην Ιερουσαλήμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ρεουβέν Ρίβλιν, και αργότερα θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό  Βενιαμίν Νετανιάχου.

Εξάλλου, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Ισραήλ, ο Πρόεδρος θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιτζάκ Χέρτζογκ. Επίσης, θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του Θίοντορ Χερτζλ, στο Όρος Χέρτζλ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.