Ειδησεογραφικό site

Νέο βίντεο παρουσίασε ο Κασιδιάρης στη Βουλή – Καταγγέλλει παρέμβαση Σαμαρά στη Δικαιοσύνη

42

Σε νέες καταγγελίες κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προέβη ο έγκλειστος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά την απολογία του στη Βουλή για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Ο Κασιδιάρης έδωσε στη δημοσιότητα διευθύνσεις στο διαδίκτυο στις οποίες έχει ανεβεί ηχητικό υλικό στο οποίο όπως υποστήριξε ακούγεται ο Πρωθυπουργός να μιλάει με ανώτατο δικαστικό και να του δίνει την εντολή : «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια τους τρεις που θα πάνε να τους γαμ…».

«Είναι η φωνή του Σαμαρά. Κι ο Σαμαράς θα πάει στη φυλακή. Ο χυδαίος που παριστάνει τον πρωθυπουργό» είπε ο Η. Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με τον Κασιδιάρη ως παναθηναϊκάκιας εννοείται ο εισαγγελέας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, ενώ ως τρεις εννοούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος, Μπούκουρας και Γερμενής, οι οποίοι λίγες ημέρες μετά τη συνομιλία αυτή προφυλακίστηκαν.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήγε στην Βουλή προκειμένου να τοποθετηθεί επί της αιτήσεως άρσης της βουλευτικής του ασυλίας για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Πρόκειται για την υπόθεση της παράνομης καταγραφής της συνομιλίας τους που οδήγησε τον κ. Τάκη Μπαλτάκο σε παραίτηση από την θέση του γραμματέα της κυβέρνησης.

Το θέμα είχε ξεσπάσει τον περασμένο Απρίλιο προκαλώντας σφοδρές πολιτικές συγκρούσεις ωστόσο σήμερα το πολιτικό ενδιαφέρον μονοπωλείται από την συζήτηση για την πιθανότητα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.