Ειδησεογραφικό site

Στην κορυφή και… μόνος ο Ολυμπιακός, μετά το 3-0 επί της Βέροιας

37

olumpiakos-beroiaΤη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του με 3-0 επί της Βέροιας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το αήττητο που είχε η ομάδα της Ημαθίας σταμάτησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», παρά την πολύ καλή εμφάνισή της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλη μία…επαγγελματική νίκη. Τέσσερα 24ωρα μετά τον θρίαμβο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Μίτσελ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν υπομονετική στο παιχνίδι της αλλάζοντας πολλές πάσες στη μεσαία γραμμή.

Δύο φάσεις έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, στη μία είχε δοκάρι με το Μήτρογλου (6΄) και στην άλλη προηγήθηκε με το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος (το κέρδισε ο Ντουρμάζ από τον Αμαραντίδη στο 33΄).

 

 

Η εικόνα του ματς δεν ήταν διαφορετική στην επανάληψη. Η Βέροια προσπάθησε να βρει κάποιους κενούς διαδρόμους για να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά δεν τα κατάφερε. Κι όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο οι γηπεδούχοι γίνονταν όλο και πιο απειλητικοί.

Στο 73΄ και 79΄ ο Καντιμοίρης είπε «όχι» σε δύο τετ-α-τετ που είχε με τους Μήτρογλου και Μπενίτες, ενώ νωρίτερα, στο 67΄, ο Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Ο στράικερ των Πειραιωτών, όμως, δεν ήταν σε θέση οφσάιντ, όπως κακώς υποδείχθηκε από το βοηθό του Καλογερόπουλου.

Δύο λεπτά πριν το τέλος, ο Μπενίτες με πλασέ, μετά το λάθος του Ραούλ Μπράβο έγραψε το 2-0 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κασάμι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.