Ειδησεογραφικό site

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά οι Black Keys

71

Παρ’ όλο που στην Ελλάδα έχουν γίνει δημοφιλείς τα τελευταία 4-5 χρόνια, οι Black Keys μετράνε ήδη δεκατρία χρόνια ζωής. Ο Νταν Αουερμπακ και ο Πάτρικ Κάρνι ήταν φίλοι από το σχολείο. Δημιούργησαν το συγκρότημα τους το 2001 και έναν χρόνο αργότερο ολοκλήρωσαν  το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «The Big Come Up» το οποίο ηχογραφήθηκε εξ’ ολοκλήρου στο γκαράζ τους.

Το 2008 θα κυκλοφορήσουν το «Strange Times» το οποίο είχε και ευρύτερη εμπορική επιτυχία.Και με τις πρώτες επιτυχίες ήρθαν και οι γκρίνιες, και έτσι σταμάτησαν να δουλευουν μαζί αλλά επανήλθαν το 2010 με το πλέον αγαπημένο «Brothers», που έγινε παγκόσμια επιτυχία και πολύ αγαπητό στην Ελλάδα. Συνέχισαν με το «El Camino» το 2011 και τώρα κυκλοφορούν το «Turn Blue», και η περιοδεία τους περιλαμβάνει για πρώτη φορά την Ελλάδα.

Η συναυλία θα δοθεί στα πλαίσια του Rockwave Festival και φυσικά μαζί τους θα ανακοινωθούν σύντομα και άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής καθώς το φεστιβάλ γιορτάζει τα είκοσι χρόνια του.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των «Black Keys» στο Rockwave Festival ξεκινά την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, ενώ το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια του από:

Αθήνα -Ticket House (Πανεπιστημίου 42), Reload Stores (Πανεπιστημίου 54) ,Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22).

Θεσσαλονίκη-Musicland (Μητροπόλεως 102), Rover Bar (Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα).

Ηλεκτρονικά από τις ιστοσελίδες www.ticketpro.gr , www.tickethouse.gr.
Τα πρώτα εισιτήρια για τη συναυλία κοστίζουν 36 ευρώ, ενώ μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ. Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42 ευρώ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.