Ειδησεογραφικό site

Στα «μαχαίρια» Άδωνις και Καραμέρος για μια τηλεοπτική γκάφα (Βίντεο)

55

Έψαξε και βρήκε μια παλιά δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη ο Αδωνις Γεωργιάδης, για Μνημόνια και δόσεις, και άρχισε πόλεμο στο twitter με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο.

Δείτε το βίντεο που δείχνει τον Αδωνι, στην τηλεοπτική του εκπομπή να καταγγέλλει τον Στρατούλη:

 

Για να του απαντήσει ο Καραμέρος ότι πρόκειται για «τηλεοπτική γκάφα της χρονιάς» και να ξεκινήσει ο πόλεμος του τουίτερ:

Για να του απαντήσει ο Καραμέρος ότι πρόκειται για «τηλεοπτική γκάφα της χρονιάς» και να ξεκινήσει ο πόλεμος του τουίτερ:

Γιώργος Καραμέρος ‏@karameros
Ο @AdonisGeorgiadi στην τηλεοπτική γκάφα της χρονιάς ή μάλλον στο συνηθισμένο παραμύθι

Άδωνις Γεωργιάδης ‏@AdonisGeorgiadi
@karameros http://www.kathimerini.gr/457750/article/epikairothta/politikh/vavel-apo…… ιδού και γραπτώς η δήλωση Στρατούλη για να μήν εκτίθεσαι…

Και πράγματι, ο Αδωνις Γεωργιάδης στέλνει στον Καραμέρο παλιό άρθρο της «Καθημερινής» του 2014 όπου πράγματι, ο Δημήτρης Στρατούλης έλεγε ότι «θα μας παρακαλάνε οι δανειστές να πάρουμε τη δόση»!

«Βαβέλ απόψεων και διγλωσσία στον ΣΥΡΙΖΑ

Αν και ο Γ. Δραγασάκης είχε ξεκαθαρίσει από τη Δευτέρα (ΣΚΑΪ) ότι αυτό που έχει κατά νουν ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι μονομερής καταγγελία, μια μονομερής πράξη» και το επανέλαβε χθες (Βήμα fm) η κ. Ρένα Δούρου, στο ίδιο θέμα ο κ. Μ. Γλέζος είπε κάτι διαφορετικό: «Εμείς αμφισβητούμε ότι υπάρχουν χρέη» (Ράδιο 9). Κάτι εντελώς άλλο είπε και ο Π. Λαφαζάνης (Βήμα fm): «Η επιστολή αυτή δεν σημαίνει ότι δεν καταγγέλλουμε το Μνημόνιο ή ότι δεν θα καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση. Η πρώτη πράξη της κυβέρνησης της Αριστεράς θα είναι η ακύρωση του νόμου με τον οποίο κυρώθηκε το δεύτερο Μνημόνιο». Στην καταγγελία του Μνημονίου επέμενε (στο MEGA) και ο κ. Δ. Στρατούλης: Πρώτα καταγγέλλεις μονομερώς και μετά όλα τα άλλα. Δεν πρόκειται να μας πετάξουν έξω. Θα το είχαν κάνει. Το είπαν και χθες. Θα μας παρακαλάνε να πάρουμε τις δόσεις» υποστήριξε».

Και η απάντηση του Καραμέρου:

Γιώργος Καραμέρος ‏@karameros
@AdonisGeorgiadi Πόσταρες τιτλάκι της @Ellinofreneia για κανονικό τίτλο κι αυτό δεν αλλάζει. Όντως δεν παρακαλά η ελληνική κυβέρνηση

ΠΗΓΗ: IEFIMERIDA.GR

Τα σχόλια είναι κλειστά.