Ειδησεογραφικό site

Σταύρος Θεοδωράκης: Η χώρα έχει ανάγκη από τη δύναμη της λογικής

34

Η χώρα έχει ανάγκη από τη δύναμη της λογικής, σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος σε νέες του δηλώσεις, λίγες μόνο ώρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα, κάλεσε τους πολίτες να πουν «ναι» για μια καλύτερη συμφωνία με την Ευρώπη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συναντήθηκε μεσημέρι του Σαββάτου με νέους και νέες που αυτές τις μέρες έδωσαν τη μάχη του «ναι» από την θέση του εθελοντή και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχε μαζί τους, υποστήριξε πως αυτό που είχε τώρα μεγάλη σημασία είναι να μη διχαστούμε.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, ενώ «όσο πιο εύκολη φαντάζει μια λύση τόσο πιο ψεύτικη είναι».

«Κάποιοι αναρωτιούνται «αύριο ποιοι θα αποφασίσουν για μας»; Θέλω να σας διαβεβαιώσω: Το ΝΑΙ δε θα φέρει ξανά στα πράγματα το παλιό σύστημα! Οι τράπεζες πρέπει να ανοίξουν την Τρίτη. Να εφοδιαστεί ξανά η αγορά. Αυτό θα γίνει μόνο με ένα δυνατό ΝΑΙ. Για να πούμε στους συμμάχους μας: Οι Έλληνες θέλουν μια καλύτερη συμφωνία λεφτά για την ανάπτυξη- αναδιάρθρωση του χρέους», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Όπως τόνισε, αν πούμε «όχι» θα είμαστε έρμαια των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης που ψάχνουν αφορμή για να πουν ότι οι Έλληνες είναι βαρίδι για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Κάποιοι μας λένε να τα γκρεμίσουμε όλα, εμείς λέμε να τα αλλάξουμε όλα. Η πρότασή μας ανεξαρτήτως του αποτελέσματος είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων, να μην κρυφτούν», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι πλέον έχει μεγάλη σημασία να μη διχαστούμε και τονίζοντας πως η χώρα έχει ανάγκη από τη δύναμη της λογικής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.