Ειδησεογραφικό site

Σταυρινούδη: Θέλω να με κρίνουν για το έργο μου κι όχι από τις ενδυματολογικές επιλογές μου

64

Για τον θόρυβο που προκάλεσε η εμφάνισή της στη Βουλή, την ημέρα της ορκωμοσίας της ως βουλευτή της ΝΔ, μίλησε η κα Μαρία Σταυρινούδη Σόδη.

Σε δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Mega, η κα Σταυρινούδη σχολίασε τον σάλο γύρω από την έκφραση του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος ακούστηκε να λέει «Παναγία μου… Παναγία μου και Χριστέ μου» (χωρίς να είναι βέβαιο ότι το είπε για την ίδια), όταν εκείνη σηκώθηκε για την ορκωμοσία.

«Θεωρώ ότι ήταν πολύ κακό για το τίποτα. Ούτε θεωρώ, ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το ντύσιμό μου, σχολιάστηκε το μαύρισμά μου, όταν δεν έχω πάει καν διακοπές. Υπήρξαν πάρα πολλά… Δεν σχολιάζω τίποτα. Εγώ, στη Βουλή, έστω και σαν επιλαχούσα, θα έρθω», είπε.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια το γεγονός ότι μπήκε στη Βουλή με πολύ λίγες ψήφους, η κα Σταυρινούδη είπε, πως και στο παρελθόν έχει δώσει τις εξετάσεις της στο θέμα των εξελίξεων και των πολιτικών δρώμενων, με καλό αποτέλεσμα και πως το ότι μπαίνει στη Βουλή με 243 ψήφους, δεν είναι ενδεικτικό του εάν κάποιος αξίζει να μπει.

«Θέλω να πω σε γενικές γραμμές, ότι ποτέ δεν ήμουν αναμεμειγμένη στο κομμάτι αυτό, της κομματικής θέσης. Πάντα, προσπαθούσα να προσφέρω από τη θέση μου στον χώρο μου, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε κάποια θέση», πρόσθεσε.

«Για μένα δεν υπήρξε κανένα θέμα πραγματικά. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, δεν θεωρώ ότι με τον τρόπο μου προκάλεσα κάτι… Πάντοτε πίστευα, ότι γενικότερα το πώς φέρεται ο κάθε άνθρωπος δηλώνει πολλά πράγματα. Κι εγώ είμαι ο εαυτός μου», είπε, προσθέτοντας ότι τη σεξιστική συμπεριφορά σε βάρος των γυναικών δεν την εισέπραξε τώρα, αλλά ήδη από το 2006, όταν είχε βάλει υποψηφιότητα στο Επιμελητήριο, όπου είδε πώς είναι να είσαι επικεφαλής σε έναν καθαρά ανδροκρατούμενο χώρο.

«Θέλω οι συνάδελφοί σας, να με κρίνουν από το έργο μου κι όχι από τις ενδυματολογικές επιλογές μου».

Το βίντεο από την ορκωμοσία της κας Σταυρινούδη:



Τα σχόλια είναι κλειστά.