Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Όλα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

48

Με τις αναμετρήσεις της 6ης (τελευταίας) αγωνιστικής ολοκληρώνεται απόψε η φάση των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ και το ελληνικό ενδιαφέρον αφορά στο αν ο ΠΑΟΚ θα κατορθώσει να προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο του 11ου ομίλου ο «Δικέφαλος» θα φιλοξενήσει στην Τούμπα την Γκινγκάμπ (22:05) με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, η οποία και θα τον φέρει στην επόμενη φάση.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό προσανατολισμό αλλά όχι αλόγιστη επίθεση, αφού το ένα γκολ που χρειάζεται μπορεί να έρθει και στο τελευταίο λεπτό.

Από την πλευρά τους οι Γάλλοι, οι οποίοι δεν τα πάνε και τόσο καλά στο -απαιτητικό, πάντως- Σαμπιονά, θα είναι αρκετά επικίνδυνοι αν βρουν χώρους γιατί διαθέτουν γρήγορη και τεχνική ομάδα, αλλά δεν αναμένεται να ρισκάρουν, αφού κι ο ένας βαθμός θα τους είναι αρκετό.

Νωρίτερα (20:00) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει για τον 5ο όμιλο την Εστορίλ σε έναν βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί και στους «32» θα συνεχίσουν Αϊντχόφεν και Ντιναμό Μόσχας, που θα αναμετρηθούν στην Ολλανδία, με τους Ρώσους να έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά.

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και ο αγώνας στο Βελιγράδι ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Αστέρα Τρίπολης, σε μία αναμέτρηση που επίσης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς από τον 3ο όμιλο έχουν προκριθεί η Τότεναμ και η Μπεσίκτας, οι οποίες αναμετρούνται στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη θέση.

Το πρόγραμμα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Λεμεσού-Βιγιαρεάλ
Γκλάντμπαχ-Ζυρίχη

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Κοπεγχάγη-Τορίνο
Μπριζ-Ελσίνκι

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Παρτιζάν-Αστέρας Τρίπολης
Μπεσίκτας-Τότεναμ

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σέλτικ
Σάλτσμπουργκ-Άστρα

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Παναθηναϊκός-Εστορίλ
Αϊντχόφεν-Ντιναμό Μόσχας

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Καραμπάχ-Ίντερ
Ντνίπρο-Σεντ Ετιέν

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σεβίλη-Ριέκα
Σταντάρ Λιέγης-Φέγενορντ

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Λιλ-Βόλφσμπουργκ
Έβερτον-Κράσνονταρ

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιούνγκ Μπόις-Σπάρτα Πράγας
Νάπολι-Σλόβαν Μπρατισλάβας

10ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρίο Άβε-Άαλμποργκ
Στεάουα-Ντιναμό Κιέβου

11ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ
Φιορεντίνα-Ντιναμό Μινσκ

12ος ΟΜΙΛΟΣ

Λέγκια Βαρσοβίας-Τραμπζονσπόρ
Μέταλιστ-Λόκερεν

Τα σχόλια είναι κλειστά.