Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ: Ψάχνει το «μπαμ» με Λάνγκφορντ ο Ολυμπιακός

29

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο ψάχνουν τρόπο να φέρουν στον πρωταθλητή Ελλάδας τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την Ούνικς για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δε θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα ενώ δεν αντέχει και τις κλιματολογικές συνθήκες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φυσικά και θέλει τον αριστερόχειρα γκαρντ, ωστόσο στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν πως ο Λάνγκφορντ θα πρέπει να βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Καζάν χωρίς να εμπλακούν οι Πειραιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ίδιος ο παίκτης πιέζει την διοίκηση της Ούνικς για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο Λάγκφορντ πέρυσι στα 10 ματς της Ευρωλίγκας είχε 16,7 πόντους και 3,5 ριμπάουντ ενώ έδινε και 2,3 ασίστ. Στο Eurocup που συνέχισε η Ούνικς έπαιξε άλλα 9 παιχνίδια με 17,8 πόντους σε κάθε αγώνα.

Η περίπτωση είναι δύσκολη, το γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, αλλά θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βάλει ο Αμερικανός τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.