Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ-Υπέγραψε στους Νικς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

24

Μετά από διαδοχικές χρονιές στο NBDL, ήρθε η ώρα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο να ‘χει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία και του ΝΒΑ! Ο 23χρονος SF βρέθηκε απ’ τους Νικς του Γουέστσεστερ και τα $25.000 στους Νικς της Νέας Υόρκης σ’ εν μέρει εγγυημένο συμβόλαιο μέχρι το 2017 με συνολικές απολαβές $1.400.000 και τ’ όνειρό του έγινε πραγματικότητα!

Οι τελευταίες κινήσεις των Νικς (Βούγιατσιτς & Σεραφέν) δεν τους είχαν αφήσει τη δυνατότητα να του προσφέρουν συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας κι αξίας άνω των $525.000 + $875.000, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει για τον ίδιο, ο οποίος έχει μία μεγάλη ευκαιρία κι απομένει να φανεί πώς θα την αξιοποιήσει.

Πλέον οι Νεοϋορκέζοι μετρούν 13 εγγυημένα συμβόλαια (μέχρι 20 στην προετοιμασία και μέχρι 15 στο πρώτο επίσημο τζάμπολ) και τον Λάνγκστον Γκάλογουεϊ στο ίδιο καθεστώς με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, έχοντας αμφότερους να προορίζονται για τη 14η και 15η θέση υπό την προϋπόθεση πως δε θα ‘χουν ανταγωνισμό. Κι αυτό γιατί μέχρι πρότινος οι Σόντερς (22χρ., G/F) & Άτκινς (23χρ., PF) φέρονταν ως οι επιπλέον υπογραφές της ομάδος.

Είτε συνεχίσει από τώρα ως το 15ο και τελευταίο συμβόλαιο των Νικς είτε μετά τον πιθανό ανταγωνισμό, η θέση του δε θα ‘ναι σίγουρη μέχρι πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου του 2016, όταν όλα τα συμβόλαια μετατρέπονται σε εγγυημένα. Από εκεί και πέρα και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου του 2016, όταν εκπνέει η διορία των ανταλλαγών, ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του θα παραμένει στην ευχέρεια της διοίκησης.

Πηγή: Gazzetta

Τα σχόλια είναι κλειστά.