Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Τον πλήγωσε ο πρώην!

36

Για ακόμα μια χρονιά ο Λεβαδειακός πέρασε από το Ηράκλειο νικώντας τον ΟΦΗ με 0-2 με σκόρερ των δύο τερμάτων τον Βαγγέλη Μάντζιο (54′, πεν. 91′).

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός προσπέρασε τον ΟΦΗ στη βαθμολογία κι έφτασε στους 14 βαθμούς και την 12η θέση. Από την άλλη ο Όμιλος παρέμεινε στους 13 βαθμούς ενώ υποχώρησε στην 13η θέση.

Το ματς

Α’ μέρος

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης έφερε τον ΟΦΗ να είναι μακράν καλύτερος από τον αντίπαλο του, έχοντας καλή κυκλοφορία μπάλας αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του Γκατούζο απειλούσε συχνά – πυκνά με πρωταγωνιστές τους Μερεμπασβίλι και Πετρόπουλος, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ουσία. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μαντάκης έκλεισε τα μάτια σε 2η κίτρινη κάρτα του Ορτέγκα όταν μάρκαρε σκληρά τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Τζωρτζ.

Β’ μέρος

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τέλειωσε τον πρώτο. Με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος και να επιδιώκει να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του ματς, ο Λεβαδειακός κατάφερε να σκοράρει σε μια ανύποπτη φάση. Στο 54′ ο Πρόγιτς θα βγάλει σέντρα προς τον Μάντζιο, ο Λόρια δεν υπολόγισε καλά την τροχιά της μπάλας, έκανε λάθος έξοδο και ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Ο Γκατούζο βάζοντας τους Ροβίθη στη θέση του Μπανούση θέλησε να κάνει πιο επιθετικό τον ΟΦΗ. Ο Λεβαδειακός συνέχισε να αμύνεται σωστά παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ απειλούσε με τους Ροβίθη, Πετρόπουλο και Μερεμπασβίλι.

Στο 77′ ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Κονέ, ενώ στο 91′ ο Ορτέγκα κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μάντζιος κάνοντας το 0-2 και βάζοντας τέλος στην απογευματινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με το Λεβαδειακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Τ. Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Μιλάζες, Αντελέγιε, Τριποτσέρης, Μακρής, Μερεμπασβίλι, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης (76′ Ροβίθης), Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης (40′ λ.τ. Τζόρτζ).

Λεβαδειακός (Σ. Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (46′ Πρόγιτς), Μάντζιος, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς (60′ Γκόμες), Τομάς, Ορτέγκα, Μιροσάβλιεφ (78′ Μάγκας), Κονέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαντάκης, με επόπτες τους Δημητριάδη και Καραγκιζόπουλο.

Πηγή: kingsport.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.