Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ-Σίλβα στους ποδοσφαιριστές του: Θέλω 7 νίκες μέχρι το τέλος του έτους!

38

Να ξεχάσουν ό,τι έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Μόναχο και την ήττα από την Μπάγερν ζήτησε ο Μάρκο Σίλβα στη χθεσινή του ομιλία από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστησε την προσοχή όλων στους αγώνες που ακολουθούν μέχρι το τέλος του έτους, ζητώντας επτά νίκες μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους.

«Θέλω να ξεχάσετε αυτό το παιχνίδι, να το βγάλετε από το μυαλό σας. Ήταν δύσκολο από την αρχή το ματς», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος προπονητής, σύμφωνα με τον Γαύρο, και πρόσθεσε: «Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αυτό που θέλω να κάνετε είναι συνεχίσετε τη δουλειά σας και να πάρουμε όλα τα ματς που έχουμε από εδώ και πέρα. Θέλω μόνο νίκες στα ματς που έχουμε μπροστά μας. Θέλω να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε».

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος έκανε και παρατηρήσεις στους παίκτες για την απόδοσή τους στο «Allianz Arena», αφού δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο δέχθηκε τα γκολ η ομάδα και προήλθα από σοβαρά λάθη. Επίσης, έκανε παρατηρήσεις στο Φορτούνη, ο οποίος δεν έπαιξε από την αρχή και μπήκε ως αλλαγή.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Σίλβα σκοπεύει να «επαναφέρει» την ομάδα με φόντο τον «τελικό» με την Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος σκοπεύει μέσα από τους αγώνες που ακολουθούν με Αστέρα (στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη) και Πανθρακικό (εκτός) να φέρει τους παίκτες στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για τους Λονδρέζους. Παράλληλα, ο νεαρός κόουτς φαίνεται πως «ποντάρει» και στους Καμπιάσο και Τσόρι, δίνοντας ανάσες στον Μιλιβόγεβιτς και τον Φορτούνη αντίστοιχα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.