Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ: «Παίζει» σε πολλά ταμπλό μεταγραφικά ο Ολυμπιακός – Τα ονόματα που ακούγονται

30

Σε πολλά ταμπλό κινείται ο Ολυμπιακός προκειμένου να υλοποιήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Γιάννη Βρέντζο να παραμένει στο εξωτερικό για επαφές.

Από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει για την επίθεση οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την έκβαση που θα έχει η υπόθεση του Γκουίντο Καρίγιο της Εστουντιάντες, εξετάζουν μεταξύ άλλων περιπτώσεων τον Βραζιλιάνο, Ζόνατας, ενώ ως στόχος τους παρουσιάζεται και ο Ισάκ Μπελφοντίλ.

Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον οι συμπατριώτες του Αλγερινού επιθετικού, που ξεκίνησε την καριέρα του στη Λυών, συνέχισε σε Μπολόνια, Ίντερ, Λιβόρνο, Πάρμα στην Ιταλία και σε ηλικία 23 ετών είναι ελεύθερος να αποφασίσει για το μέλλον του μιας και μετά τον υποβιβασμό και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα των «παρμέντσι» δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Στο δημοσίευμα του “lebuteur.com” αναφέρεται πως «σύμφωνα με έγκυρη πηγή οι νταμπλούχοι Ελλάδας του έχουν καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο». Στο ίδιο θέμα επισημαίνεται πως οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι θα έχουν σκληρό ανταγωνισμό μιας και για τον Μπελφοντίλ «ενδιαφέρονται ομάδες από την Γαλλία, την Ιταλία, το Κατάρ και την Κίνα».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.