Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ – Μιλιβόγεβιτς: Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό

34

Την επιθυμία να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού -παρά τα όσα εξακολουθούν να γράφονται στην Τουρκία για τον ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε- εξέφρασε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς

Οι «σειρήνες» της Φενερμπαχτσέ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν έχουν… σταματήσει ακόμα.

Όμως, μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, ο Σέρβος μέσος δήλωσε χαρούμενος στην ομάδα του Πειραιά, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς:

«Ήταν ένα φιλικό αλλά για εμάς δεν ήταν γιατί προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως θα παίζουμε και στο πρωτάθλημα και να δείξουμε στους φιλάθλους μας τη δουλειά που κάνουμε. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλαμε να νικήσουμε και το καταφέραμε, συνεχίζουμε για το επόμενο και για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο νέος προπονητής θέλει να πιέζουμε ψηλά, να κρατάμε τις θέσεις μας, να κερδίζουμε κάθε ματς και να παίζουμε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, στον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω στην ομάδα.

Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη γιατί πρέπει να υπερασπιστούμε τα όσα κατακτήσαμε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι φέτος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.