Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Εργοτέλης – Βέροια ισόπαλοι με …«παρατράγουδα»!

34

Ο αγώνας που άνοιξε την αυλαία της Σούπερ λιγκ, Εργοτέλης και Βέροια ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο Παγκρήτιο για την 10η αγωνιστική.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν δύο φορές στον αγώνα, αλλά ηομάδα της Ημαθίας κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα. Οι γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα μπήκαν επιθετικά και άνοιξαν το σκορ σε αντεπίθεση τους στο 13′ με σκόρερ τον Χαλκιαδάκη.

Η απάντηση της Βέροιας ήρθε 4 λεπτά αργότερα και στο 17ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Καλτσά έκανε το 1-1. Στο 38΄ η ωραία ατομική προσπάθεια του Χαλκιαδάκη κατέληξε στο δοκάρι της Βέροιας, αλλά ο Γιουσούφ πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ ο Εργοτέλης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, αλλά η κεφαλιά του Γιουσούφ κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά, η «βασίλισσα του βορρά» ισοφάρισε στο 64′ σε 2-2 με πέναλτι του Μπεν, ύστερα από αυστηρή απόφαση του διαιτητή, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καλτσά το οποίο ήταν κολλημένο.

Το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με την ομάδα του Πάυλου Δεμιρτζάκη να διαμαρτύρεται για το πέναλτι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαντί, Λυκογιάννης, Τζανακάκης – Αμαραντίδης, Μπαργκάν

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (72΄ Βλαχοδήμος), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (78΄ Παμλίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αρανόνες, Αμαραντίδης, Καλί, Μπατιόν, Καταλά, Μπαλάφας (41΄ Γεωργιάδης), Ντουμίτρου, Μπεν (81΄ Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα (54΄ Μπαργκάν).

Πηγή: kingsport.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.