Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ: ΕΠΟ- Επίσημο το «διαζύγιο» με Μαρκαριάν και Καραγκούνη

31

Την – τυπική – λύση της συνεργασίας της με τους Σέρχιο Μαρκαριάν και Γιώργο Καραγκούνη ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Εδώ και μέρες ήταν γνωστό ότι οι δύο προαναφερθέντες είχαν «τελειώσει» από την εθνική ομάδα και το μόνο που αναμενόταν ήταν το διαδικαστικό μέρος της υπόθεσης. Αυτό συνέβη την Παρασκευή το απόγευμα, όταν και δόθηκε στη δημοσιότητα το «διαζύγιο» με τον Ουρουγουανό προπονητή και το επιτελείο του, αλλά και με τον πρώην, πια, τεχνικό διευθυντή των εθνικών ομάδων.

Χρέη ομοσπονδιακού θα εκτελεί προσωρινά ο Κώστας Τσάνας, έως ότου βρεθεί ο διάδοχος του Μαρκαριάν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Να λυθεί η συνεργασία με τον κ. Μαρκαριάν και τον κ. Μαρσενάρο κοινή συναινέσει και χωρίς καμία περεταίρω οικονομική επιβάρυνση για την Ομοσπονδία. Να καταγγελθεί η σύμβαση του κ. Καραγκούνη για σπουδαίο λόγο. Να τερματιστεί η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή κ. Κωστένογλου, βάσει σχετικής πρόβλεψης της σύμβασής του.

Να ανανεωθεί η σύμβαση του κ. Τσάνα και να του ανατεθεί η ευθύνη της Εθνικής Ανδρών. Παράλληλα, η Ομοσπονδία βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, που θα αναλάβει καθήκοντα μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Να διερευνηθεί η δυνατότητα επιστροφής μέρους της αποζημίωσης του κ. Ρανιέρι, ο οποίος εργάζεται πλέον σε σύλλογο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.