Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ-Επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League

44

 Σε ήπιους τόνους και χωρίς εντάσεις του πρόσφατου παρελθόντος ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Super League.

Σε αυτό επικυρώθηκε, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, η βαθμολογία του πρωταθλήματος 2014/15 από την έκτη θέση και κάτω (οι θέσεις 1-5 είχαν επικυρωθεί πολύ νωρίτερα αφού αφορούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια), πράγμα που σημαίνει πως η Κέρκυρα υποβιβάζεται και τη θέση της παίρνει ο Λεβαδειακός ως ομάδα… Α. Αυτό που απέμεινε, ωστόσο, είναι ένας μικρός αστερίσκος μήπως και την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανατραπεί η απόφαση και οι Φαίακες παραμείνουν στην κατηγορία.

Παρών στο ΔΣ ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, για να παρουσιάσει τις θέσεις της ομάδας του σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τη λίγκα, αλλά και να παρουσιάσει τις προτάσεις του «τριφυλλιού» για τη βελτίωση του προϊόντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» επιμένουν στην ανάδειξη ΚΑΙ του πρωταθλητή μέσω play offs, αλλά και στον περιορισμό των δανεικών παικτών.

Διαφωνία προέκυψε στο θέμα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου, με τη λίγκα να επιθυμεί συνταξιούχους δικαστές και τον Γιάννη Αλαφούζο τακτικούς δικαστές.

Εξάλλου, τα μέλη του συνεταιρισμού κατέληξαν στην απόφαση για το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, το οποίο αρχίζει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: SPORT-FM.GR.

Τα σχόλια είναι κλειστά.