Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού, στου Ρέντη ο Μαρινάκης

77

 Εκπλήξεις περιλάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο »Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μίτσελ, που είδε σχεδόν όλους τους παίκτες του διαθέσιμους κι »ετοιμοπόλεμους» στην τελευταία προπόνηση της πειραϊκής ομάδας, επέλεξε να αφήσει εκτός τους Σιόβα, Διαμαντάκο, Εντιγκά, Σαλίνο και Γκαζαριάν, ενώ θέση δεν είχαν, ούτως ή άλλως, οι τραυματίες Γιαννούλης, Ντουρμάζ και ο ανέτοιμος Ολαϊτάν.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός συμπεριλήφθηκαν οι, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς και Μήτρογλου.

Να σημειωθεί ότι από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου πέρασε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως κάνει πριν από κάθε ντέρμπι του Ολυμπιακού.

Ο πρώτος παράγοντας των »ερυθρόλευκων» εξέφρασε για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα και ζήτησε τη νίκη απέναντι στον »Δικέφαλο», προκειμένου ο πρωταθλητής Ελλάδας να επιστρέψει στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Χθες ο κ. Μαρινάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους των οργανωμένων, προς τους οποίους τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξη και τη δυναμική συμπαράστασή τους, βεβαίως πάντοτε στο πλαίσιο του μέτρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.