Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ: Γνωστός ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε κρυφά από την σύντροφό του!

38

Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ είχε επί δύο χρόνια σχέση, με σκαμπανεβάσματα και συχνούς χωρισμούς, με την 24χρονη Ρέιτσελ Γκράχαμ, μοντέλο και πρώην Μις Νιούκαστλ.

Η απαρηγόρητη κοπέλα δήλωσε στην εφημερίδα Sun, ότι την περασμένη εβδομάδα συνόδευσε τον σύντροφό της στο αεροδρόμιο και τον αποχαιρέτισε, καθώς της είχε πει ότι θα ταξιδέψει στην πατρίδα του, όπου και θα μείνει για ένα μήνα. Όταν όμως,  μετά από τρεις μέρες, η νεαρή γυναίκα δεν είχε καθόλου νέα από τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, προσπάθησε να τον αναζητήσει μέσω του διαδικτύου…

Τότε, έκπληκτη και σοκαρισμένη βρέθηκε μπροστά στις γαμήλιες φωτογραφίες του συντρόφου της με νύφη την 29χρονη Ντιαλό Άουα από την Σενεγάλη, που ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ως αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή, μια πληροφορία που προφανώς κρατούσε ο ίδιος μυστική από την 24χρονη σύντροφό του. Η νέα σύζυγος του Σισέ είναι αστέρι του βόλεϊμπολ και ζει στο Παρίσι.

Η Γκράχαμ είχε κατηγορηθεί το 2013, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Σισέ, ότι τον πλησίασε για τα λεφτά του, αφού έχει γίνει γνωστό ότι ο παίκτης κερδίζει 55.000 ευρώ την εβδομάδα. Η ίδια με ανάρτησή της στο Twitter, μετά την αποκάλυψη του γάμου του ποδοσφαιριστή, δήλωσε ότι είναι πληγωμένη, αλλά σκοπεύει να συνεχίσει τη ζωή της και συμπλήρωσε, ότι δεν βρέθηκε κοντά στον Σισέ για τα χρήματα, αφού η ίδια κερδίζει αρκετά.

Στο μεταξύ, στην δημοσιότητα ήρθαν πολλές φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο του Σισέ σε γιοτ κλαμπ έξω από το Παρίσι και φίλοι του σχολίασαν, ότι ο μουσουλμάνος ποδοσφαιριστής δέχθηκε πιέσεις από την οικογένειά του να παντρευτεί μια ομόθρησκή του γυναίκα.


Τα σχόλια είναι κλειστά.