Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Άνετο διπλό του Παναιτωλικού στην Κέρκυρα

35

Με δύο γρήγορα γκολ ο Παναιτωλικός πέρασε από το νησί των Φαιάκων, κερδίζοντας με 1-2 την ομάδα της Κέρκυρας, η οποία γνώρισε την δεύτερη εντός έδρας ήττα της.

Στο 16′ ο Φωτάκης σούταρε και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Βιγιαφάνες έκανε το 0-1, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους.

Πριν καλά καλά αντιδράσει η Κέρκυρα, μετά από τρία λεπτά ο Καπέλ με ωραίο συρτό σουτ έκανε δύο τα τέρματα για τους «Αγρινιώτες».

Στο 33′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-3, αλλά ο Άλβες αστόχησε μέσα από την μικρή περιοχή. Ένα λεπτό αργότερα, οι Φαίακες έφτασαν κοντά στο γκολ στο 32΄ με τον Κόντο, όμως ο Μπρακάλι απέκρουσε σωτήρια.

Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν καθόλου τον Παναιτωλικό, μέχρι το 66ο λεπτό όπου το πλασέ του Άλβες σταμάτησε στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Σετκούς αναγκάστηκε να κάνει διπλή απέκρουση σε σουτ του Καπελ.

Το μόνο που κατάφερε η Κέρκυρα ήταν να μειώσει στο 84′ με τον Άλβες με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαραγκός, Ζορμπάς – Βιγιαφάνες, Μπεχαράνο, Βασιλείου

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Μαραγκός (72΄ Καϊκούτ), Ρόχας (46΄ Ζορμπάς), Ανδρεόπουλος (46΄ Ναγιάρ), Μαρκόβσκι, Κόντος, Χαβίτο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν Μαρτίνες, Γοδόι, Φωτάκης, Νίκολας Μαρτίνες, Καπέλ (74΄ Καλογέρης), Βιγιαφάνες (80΄ Κουτρομάνος), Άλβες (67΄ Βασιλείου).

Πηγή: kingsport.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.