Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Άγριο «κράξιμο» στον Λουίς Ενρίκε απο τον ισπανικό Τύπο

46

Έντονη κριτική στο Λουίς Ενρίκε ασκεί ο ισπανικός Τύπος, με αφορμή την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Σοσιεδάδ.

Η «Μπαρτσα» έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της πριμέρα ντιβιζιόν και τα ΜΜΕ της χώρας τα «χώνουν» στον προπονητή της, Λουίς Ενρίκε. Ιδιαίτερα ο Τύπος της Καταλονίας τον θεωρεί ως αποκλειστικά υπεύθυνο για το κακό πρόσωπο που παρουσίασαν οι «μπλαουγκράνα» στο «Σαν Σεμπαστιάν».

Οι επιλογές του να αφήσει στον πάγκο τους Μέσι και Νεϊμάρ θεωρήθηκαν παντελώς άστοχες. «Ο Λουίς Ενρίκε φταίει για τους βαθμούς που χάθηκαν» αναφέρει η «Sport» και προσθέτει: «Άφησε εκτός τους Μέσι, Νεϊμάρ, Πικέ και Άλβες και η ομάδα ήταν μια καρικατούρα, ανίκανη να αντιδράσει μετά το αυτογκόλ του Τζόρντι Άλμπα στα πρώτα λεπτά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η «El Mundo Deportivo»: «Κρίμα! Η Μπαρτσελόνα έχασε χρυσή ευκαιρία να περάσει τη Ρεάλ και ηττήθηκε. Προκάλεσαν έκπληξη οι επιλογές του προπονητή».

«As» και «Marca»… μιλούν για «αυτοκτονία του Λουίς Ενρίκε στο Σαν Σεμπαστιάν» και είναι πλέον σαφές ότι ο Ενρίκε τίθεται σε αμφισβήτηση, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασής του από τη διοίκηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.