Ειδησεογραφικό site

Σπάρτη: Νταλίκα μπήκε σε σαλόνι διώροφης κατοικίας

79

Μια νταλίκα ήταν ο απρόσκλητος επισκέπτης μέσα σε υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα μια διώροφης κατοικίας στη Σπάρτη. Ο οδηγός της νταλίκας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προσέκρουσε στην διπλοκατοικία που βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Ορθίας Αρτέμιδος και Θερμοπυλών.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν η τροχαία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε με τρία αυτοκίνητα κι επτά πυροσβέστες, που απεγκλώβισαν από την καμπίνα της νταλίκας τον 23χρονο οδηγό, έναν 20χρονο κι έναν 60χρονο, που ήταν συνοδηγοί, και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης με επιπόλαια τραύματα.

Η νταλίκα μπήκε στο σαλόνι του διαμερίσματος, όπου διαμένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο ευτυχώς την ώρα της πρόσκρουσης βρίσκονταν στα πίσω δωμάτια του σπιτιού.

Η διπλοκατοικία από την πρόσκρουση έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές, αφού η μια κολόνα στην πρόσοψη της οικοδομής κόπηκε στα δύο, άλλη μια έχει χτυπηθεί, ενώ έχει καταστραφεί σημαντικό τμήμα της τοιχοποιίας. Το κτήριο έχει υποστυλωθεί στην πρόσοψη και θα ελεγχθεί από μηχανικούς για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν προβλήματα στατικότητας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.