Ειδησεογραφικό site

Σοκ στις ΗΠΑ: Εντεκάχρονος σκότωσε αγοράκι τριών ετών

30

 

 

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας απαγγέλθηκαν σε έναν εντεκάχρονο που πυροβόλησε στο πρόσωπο ένα αγοράκι τριών ετών στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, προκαλώντας τον θάνατό του.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 3 Αυγούστου, μέσα σε ένα παρκαρισμένο όχημα στην οδό Ίστγουντ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εντεκάχρονος είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα του και βρήκε το όπλο ψάχνοντας στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του.

Το αγόρι πέταξε το πιστόλι από το παράθυρο στην αυλή και όταν βγήκε να το πάρει είδε τον τρίχρονο Ελάιτζα Γουόκερ να περιμένει μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της μητέρας του. Στη συνέχεια, για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, μπήκε στο αμάξι και τον πυροβόλησε στο πρόσωπο.

Το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά, αφού ο τραυματισμός του ήταν βαρύς. Σύμφωνα με την Huffington Post, ο δράστης θα παραμείνει σε ειδικό κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Ντιτρόιτ μέχρι να αποφασιστεί η τύχη του ενώ η υπόθεση διερευνάται ακόμα από τις αρχές για να προσδιοριστούν οι συνθήκες αυτού του φριχτού συμβάντος.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.