Ειδησεογραφικό site

Σοκ: Κακοποιημένη η 79χρονη που δολοφονήθηκε από τον γιο της στη Φθιώτιδα

29

Θύμα κακοποίησης έπεσε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 79χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, στο χωριό Έξαρχος στην Αταλάντη Φθιώτιδας, ενώ ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τη σκότωσε ο  49χρονος γιος της για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για την δεύτερη πράξη ενός ασύλληπτου οικογενειακού δράματος που ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια, όταν μεγαλύτερος γιος της γυναίκας σκότωσε με καραμπίνα τον πατέρα του στη στάνη που διατηρούσαν κοντά στο χωριό! Από το 2002 που έγινε το έγκλημα, ο πατροκτόνος παραμένει έγκλειστος σε ίδρυμα με σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα.
Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει και ο μικρότερος γιος της οικογένειας, που μετά τον θάνατο του πατέρα του ζούσε με την ηλικιωμένη στο σπίτι τους στην άκρη του χωριού. Εκεί βρέθηκε η σορός της 79χρονης, όταν ανησύχησε μια γειτόνισσα που το περασμένο Σάββατο την είχε βρει πεσμένη στην αυλή και την είχε βοηθήσει να πάει να ξαπλώσει. Από τότε δεν την ξαναείδε και ειδοποίησε τον πρόεδρο της κοινότητας και την Αστυνομία άνδρες της οποίας τη βρήκαν νεκρή.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η γυμνή από τη μέση και κάτω και σκεπασμένη με μια κουβέρτα σορός της ηλικιωμένης έφερε μελανιές και διάφορα σημάδια κακοποίησης. Ο γιος της, που έδειχνε να τα έχει χαμένα, είπε στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ σκέπασε απλώς τη μητέρα του με την κουβέρτα πριν πάει για ύπνο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.