Ειδησεογραφικό site

Θάφτηκε ζωντανή 45χρονη καρκινοπαθής στη Θεσσαλονίκη!

42

Μία μακάβρια υπόθεση ερευνούν από το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με καταγγελίες μία 45χρονη γυναίκα θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας!

Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από… ασφυξία (!) μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της!

Όπως επιβεβαίωσε απόψε και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή. Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.

Αφού αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης!

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 45χρονη ξύπνησε από το κώμα, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο!Από την άλλη, σύμφωνα με την κυρία Χρυσή Ματσικούδη, γιατρό του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της γυναίκας, η 45χρονη είχε νεκρική ακαμψία. Όπως είπε μιλώντας στο Mega «αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Εγώ δεν το πιστεύω. Η γυναίκα ήταν καρκινοπαθής τελικού σταδίου. Την περιμέναμε να πεθάνει. Ο θάνατός της πιστοποιήθηκε στο νοσοκομείο. Οι ιατροδικαστές θα πουν τι έχει συμβεί».

Σύμφωνα με την προσωπική της άποψη, η εκδοχή της νεκροφάνειας δεν μπορεί να έχει συμβεί στη συγκεκριμένη περίπτωση. «Δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο» είπε η γιατρός του ΕΚΑΒ τονίζοντας την ίδια ώρα πως δεν αμφισβητεί τα παιδιά που κατήγγειλαν ότι άκουσαν την άτυχη 49χρονη να καλεί σε βοήθεια από τον τάφο της.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει τώρα την απάντηση στο μυστήριο με την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.