Ειδησεογραφικό site

Σοκαριστική ομολογία Αμπντεσλάμ: «Το πήγαμε πολύ μακρυά!» – Δεν παραδίνεται γιατί «τρέμει» το ISIS

36

Οι φρικαλεότητες στο Παρίσι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 αποτελούν αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ένα τεράστιο «γιατί» στα χείλη ολόκληρου του πλανήτη και απάντηση καμιά.

Εκτός από τους Ευρωπαίους, τους Αμερικανούς και κάθε υγιή πολίτη του κόσμου, δεύτερες σκέψεις μπορούν να έχουν άραγε και οι τζιχαντιστές; Είναι αδίστακτοι, πολεμοχαρείς και «διψούν» για πόλεμο και αίμα. Αυτό το ξέρουν όλοι. Έχουν όμως μετανιώσει ποτέ για τις αποτρόπαιες πράξεις τους;

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια σοκαριστική ομολογία του 26χρονου τρομοκράτη Σαλάχ Αμπντεσλάμ  που σκόρπισε το θάνατο στην «καρδιά» της «Πόλης του Φωτός».

«Μήπως το πήγαμε πολύ μακρυά;», φέρεται να διερωτάται ο σφαγέας που άφησε πίσω του 129 νεκρούς.

Κατά τις πληροφορίες του ξένου ενημερωτικού μέσου ο Αμπντεσλάμ εκμυστηρεύτηκε… τον πανικό του σε έναν φίλο του, ταμπουρωμένος σε ένα σπίτι – καταφύγιο στις Βρυξέλλες. Η εξομολόγηση – φόβος – ανησυχία ειπώθηκε τέσσερις μόλις ημέρες μετά την επίθεση στο Παρίσι, αναφέρει η εφημερίδα.

«Με τον Αμπντεσλάμ δεν συναντηθήκαμε για πολύ ώρα. Ηταν για λίγο, αλλά αμέσως αισθάνθηκα τον πανικό του. Μου είπε ότι είχε αντιληφθεί ότι το »τράβηξαν» πολύ, και ότι είναι συγκλονισμένος από όλα όσα έχουν συμβεί», αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο φίλος του.

Ανατριχιαστικό είναι επίσης το γεγονός ότι ένας άντρας μυημένος στη Τζιχάντ νιώθει το φόβο και δεν διστάζει να πει σε κάποιο κοντινό του πρόσωπο ότι δεν παραδίνεται γιατί φοβάται τις συνέπειες που θα έχει μια κίνηση σαν αυτή, ενώ μάλιστα δηλώνει ότι «τρέμει» για αντίποινα από το ISIS για την οικογένειά του, λόγω του ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το φρικιαστικό του έργο.

Οι ενδελεχείς έρευνες των γάλλων ανακριτών εξάγουν το συμπέρασμα ότι οι τζιχαντιστές έχουν κατακλυστεί από κρίσεις πανικού και «δεύτερες σκέψεις», λόγω του ότι δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας, να εκτελέσουν στο 100% την αποστολή τους.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η συγκλονιστική «εξομολόγηση» έρχεται μετά από την είδηση θανάτου του «εγκεφάλου» της οργάνωσης, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Το «μασκάρεμα» του Αμπντεσλάμ και το κρυφτούλι με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Την ίδια ώρα, η «Daily Mail» δημοσιεύει φωτογραφίες του τρομοκράτη με το νέο του καμουφλάζ, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από τις Αρχές.

Η εικόνα κυκλοφόρησε από τη γαλλική αστυνομία και δείχνει τον 26χρονο Σαλάχ Αμπντεσλάμ με περούκα και γυαλιά. Ο τρομοκράτης καταζητείται από την ημέρα της επίθεσης στο Παρίσι.

Η αστυνομία επισημαίνει ξανά ότι φοβάται να παραδοθεί, σκεπτόμενος τα αντίποινα που θα υποστεί μετά από αυτό από το ISIS, από τους θυμωμένους αρχηγούς της οργάνωσης. Γιατί ζητούν εκδίκηση.

Ο τρομοκράτης, σύμφωνα με τις αρχές, έχει αλλάξει και το όνομά του, χρησιμοποιώντας το Γασίν Μπαγκλί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.