Ειδησεογραφικό site

Σοκάρει η αδερφή του Τζιχάντι Τζον με το βίντεό της «Στα βήματα του δολοφόνου»

41

Μια ταινία με μαχαίρια, κουκούλες και έναν μανιακό δολοφόνο γύρισε η 19χρονη αδερφή του Τζιχάντι Τζον για μία πανεπιστημιακή εργασία, προκαλώντας σοκ και επιβεβαιώνοντας πως τα δύο αδέρφια γαλουχήθηκαν με τις ίδιες αξίες κια τα ίδια ιδανικά.

Η 19χρονη αδερφή του δήμιου του ισλαμικού κράτους, φοιτήτρια επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο Μίντλσεχ, παρουσίασε μια ταινία μικρού μήκους που πραγματεύεται την ιστορία ενός μανιακού δολοφόνου με κουκούλα, ο οποίος κραδαίνοντας μαχαίρι κυνηγά μια μαθήτρια. Η είδηση σοκάρει καθώς μόνο πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του ανθρώπου που αποκεφάλισε δεκάδες ανθρώπους τους τελευταίους μήνες στο όνομα του Ιερού Πολέμου και του Ισλάμ.

3
Η 19χρονη, της οποία η ταυτότητα παραμένει μυστική, εξηγεί πως το βίντεο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο εργασίας, με στόχο να δείξει πως η εκδίκηση δεν είναι ποτέ η λύση. «Δείξαμε και αναπαραστήσαμε αυτό το δολοφόνο με την κουκούλα, σε χαμηλό φωτισμό και με τρόπο που να προκαλεί μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα στο θεατή. Το κάναμε για να δείξουμε πως ο δολοφόνος μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε» αναφέρει η φοιτήτρια.

Σε μια ανατριχιαστική σύμπτωση η αδερφή του μακελάρη συνεχίζει: «Ο δολοφόνος μπορεί να είναι ένας φίλος, μέλος της οικογένειας, δάσκαλος ή και κάποιος που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ. Παρόλα αυτά, ο δολοφόνος γνωρίζει τον πρωταγωνιστή, τον παρακολουθεί. Η αναπαράσταση αυτή δίνει το αποκρυπτογραφημένο μήνυμα πως το bullying είναι λάθος, ότι εμείς οι άνθρωποι δεν πρέπει να δημιουργούμε στερεότυπα και να τους κάνουμε στόχο εξαιτίας του περίγυρου, του χρώματος του δέρματός τους ή την πίστη τους», εξηγεί.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Τα σχόλια είναι κλειστά.