Ειδησεογραφικό site

Σοβαρός τραυματισμός του ηθοποιού ηθοποιού Τρέϊσι Μόργκαν σε τροχαίο

62

Η αστυνομία απήγγειλε χθες Σάββατο κατηγορίες εναντίον του οδηγού του ημι- ρυμουλκούμενου φορτηγού που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο κωμικός ηθοποιός Τρέισι Μόργκαν. Ο 45χρονος Μόργκαν, τηλεοπτικός αστέρας στην εκπομπή 30 Rock του NBC επέβαινε σε ένα λεωφορείο-λιμουζίνα μαζί με έξι άλλους επιβάτες όταν το όχημα τους ενεπλάκη σε τροχαίο με άλλα έξι οχήματα νότια της Νέας Υόρκης. Στο δυστύχημα σκοτώθηκε ένα άτομο.

«Ο Τρέισι είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρόμπερτ Γουντ. Τραυματίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί (…), ενώ επέστρεφε από μια περιοδεία στο Ντελαγουέρ. Η οικογένειά του είναι μαζί του», δήλωσε ο εκπρόσωπός του. «Δεν αναμένουμε αλλαγή στην κατάσταση του σήμερα», πρόσθεσε. Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας, ο οδηγός ενός ημι-ρυμουλκούμενου οχήματος αποκοιμήθηκε και χτύπησε από πίσω τη λιμουζίνα λεωφορείο όπου επέβαινε ο ηθοποιός.

Ο Τρέισι Μόργκαν έγινε διάσημος το 1996, μετά την ένταξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Saturday Night Live» ένα σατιρικό πρόγραμμα, στο οποίο πήρε μέρος μέχρι το 2003. Το 2006, άρχισε να παίζει για το «30 Rock», μέχρι το 2013.Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.