Ειδησεογραφικό site

Σκουρλέτης στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Ανοιχτός ο ΣΥΡΙΖΑ σε διάλογο με την ΔΗΜΑΡ»

35

«Η εικόνα της κυβέρνησης όπως προέκυψε μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό μας προϊδεάζει για εκλογές. Το ενδεχόμενο σίγουρα πάνω στο τραπέζι και η κυβέρνηση το εξετάζει γιατί βρισκόμαστε σε αδιέξοδο και η αποτυχία είναι διαπιστωμένη σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Για την εσωτερική γκρίνια στο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι δεν υπάρχει γκρίνια ούτε αντιπαράθεση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε μια ιστορική νίκη. Είναι το πρώτο κόμμα σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών. Ο καθένας θέλει με τον καλύτερο τρόπο να συμβάλει στην χώρα του. Είναι ίσως και πρωτόγνωρες οι καταστάσεις τόσο για το κόμμα, όσο και για την Ελλάδα, γι’ αυτό και ο διαχειρισμός ακόμη και της νίκης, αλλά και της πορείας του κόμματος μετά είναι ίσως δύσκολος».

Μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ, ή τουλάχιστον της έναρξης διαλόγου, υπό προϋποθέσεις φυσικά.

«Ο χώρος της ΔΗΜΑΡ προέρχεται από το ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησε ωστόσο διαφορετική πορεία και θεωρώ λάθος την συμμετοχή της στην κυβέρνηση, αλλά σωστή κίνηση την αποχώρησή της. Η προϋπόθεση για να έχουμε έναν διάλογο με τη ΔΗΜΑΡ είναι να υπάρχει και η πολιτική βάση για μια συζήτηση. Μπορεί να ανοίξει έναν διάλογος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.