Ειδησεογραφικό site

Σκουρλέτης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσουμε παραίτηση Στουρνάρα

30

Δριμεία επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη χθεσινή τοποθέτηση του διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδος περί κινδύνου ανεπανόρθωτης βλάβης στην οικονομία λόγω της πολιτικής κατάστασης των τελευταίων ημερών.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων ο κ. Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε τον κ. Στουρνάρα πως λειτουργεί προβοκατόρικα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση του πρώην υπουργού Οικονομικών.

«Εμπρηστική δήλωση που λειτουργεί προβοκατόρικα κατά του εγχώριου τραπεζικού συστήματος», χαρακτήρισε τη χθεσινή αναφορά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ο υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την παραίτηση του κεντρικού τραπεζίτη απάντησε ότι όλες οι κινήσεις αξιολογούνται και όλα είναι ανοιχτά.

Παράλληλα ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε συνολικά στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι «παίζει ακραίο κι επικίνδυνο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού πάντα στο έδαφος της οικονομίας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.