Ειδησεογραφικό site

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Κομοτηνή: Ένοπλοι «γάζωσαν» το σπίτι 42χρονου

34

astunomia

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στην Κομοτηνή, όταν μια ομάδα τεσσάρων ενόπλων με πλούσιο παρελθόν σε επιθέσεις και χρήση όπλων πολιόρκησαν το σπίτι ενός 42χρονου και το «γάζωσαν» με πυροβολισμούς, αδιαφορώντας για την παρουσία μικρών παιδιών και γυναικών!

Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 40, 33, 33 και 31 χρόνων, που είχαν προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, έφτασαν απ’ έξω με το φορτηγό τους και άρχισαν να πυροβολούν με κυνηγετικά όπλα! Τα σκάγια προκάλεσαν φθορές στο κτίριο, ενώ τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι την 42χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη που βρισκόταν μέσα μαζί με τα παιδιά τους ηλικίας 4 χρόνων και 2,5 μηνών και άλλη μια 55χρονη γυναίκα!
Οι πιστολέρο έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση με το φορτηγό, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας κατέσχεσαν επτά κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων και ένα πλήρες φυσίγγιο. Με την κατάθεση του 42χρονου, η δικογραφία που σχηματίστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Όλοι οι δράστες που αναζητούνται έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Επιπρόσθετα, ο 31χρονος έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ληστείας, ο 40χρονος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και επικίνδυνες σωματικές βλάβες και ο ένας 33χρονος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας!

Τα σχόλια είναι κλειστά.