Ειδησεογραφικό site

Η Σκάρλετ Γιόχανσον για το πέσιμο του Τραβόλτα

62

 


Όσκαρ 2015: Μετά το «ατυχές» αστείο του Σον Πεν που είπε κατά την βράβευση του καλού του φίλου και συνεργάτη, Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου, «Ποιος έδωσε σε αυτό το κάθαρμα την πράσινη κάρτα του;», άλλο ένα θέμα που απασχόλησε τα διεθνή Μέσα από την λαμπερή βραδιά, ήταν το «πέσιμο» του Τζον Τραβόλτα στην Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ο 61χρονος σταρ, φάνηκε πως δεν κατάφερε ν’αντισταθεί στη θέα της Γιόχανσον που έλαμπε μέσα από μία μακριά, σμαραγδί, γοργονέ δημιουργία του οίκου Versace. Την αγκάλιαζε και της έδινε φιλιά, προκαλώντας μάλλον το παγερό βλέμμα της Γιόχανσον, που έδειχνε μετα βίας να συγκρατεί την ψυχραιμία της. Το γεγονός και η αντίδραση της γυναίκας που έχει ανακυρηχθεί δύο φορές, η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη, σχολιάστηκε από τα διεθνή ταμπλόιντς.

Σήμερα, η 30χρονη βάζει τα πράγματα στη θέση τους, με μία ανακοίνωση της, στην οποία λέει, πως δεν υπήρχε τίποτα παράξενο ή τρομαχτικό στην συμπεριφορά του Τζον Τραβόλτα. Και συνέχισε: «Το στιγμίοτυπο που κυκλοφορεί  είναι ατυχές, καθώς είναι από μία ζωντανή αντίδραση που στην πραγματικότητα ήταν πολύ γλυκιά και καλοδεχούμενη. Η φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει την προηγήθηκε και τι ακολούθησε εκείνη τη στιγμή (της συνάντησης μας)… Είχαμε να συναντηθούμε εδώ κια κάποια χρόνια και είναι πάντα χαρά μου όταν τον συναντώ!»

Τα σχόλια είναι κλειστά.