Ειδησεογραφικό site

Σε 38χρονο Κρητικό ανήκει το αποκεφαλισμένο πτώμα στον Πειραιά

28

Απίστευτη τροπή έλαβε το θρίλερ με το αποκεφαλισμένο και ακρωτηριασμένο πτώμα που βρέθηκε στον Πειραιά την Πέμπτη από άντρες του λιμενικού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτοποίησή του έδειξε ότι πρόκειται για Ηρακλειώτη που τα τελευταία χρόνια είχε φύγει από την Κρήτη στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

Ο άτυχος άντρας, ηλικίας περίπου 38 ετών, είχε μπλεχτεί στα δίχτυα των ναρκωτικών από τα οποία παλευε να ξεμπλέξει.

Πριν περίπου 5 χρόνια έφυγε, μαζί με την οικογένειά του από το Ηράκλειο και εγκατάσταθηκε σε άλλο νησί προσπαθώντας να αλλάξει σελίδα στη ζωή του.

Μια εβδομάδα πριν βρεθεί το πτώμα του στο λιμάνι του Πειραιά, σε σημείο που δένουν τα κρητικά καράβια, ο άτυχος άντρας πήγε από το μαγαζί του αδελφού του και τον αποχαιρέτησε.

Ο αδελφός του σήμερα δέχτηκε τηλεφώνημα από τις αρχές ότι το αποκεφαλισμένο και ακρωτηριασμένο πτώμα που εντοπίστηκε στον Πειραιά, ανήκει στον αδελφό του, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του άτυχου άντρα ενώ η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το πτώμα γεννά ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά για τις συνθήκες του θανάτου του και για τους δράστες που κρύβονται πίσω από το ειδεχθές έγκλημα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.